CONCEPT FIT

rule_800.jpg

SCOPE

Schematic Design
Design Development
Construction Documents
Interior Design
Project Management
Brand Identity
Branding

rule_800.jpg

OVERVIEW

The design objective was to create a studio environment unlike any other performance studios.  The primary challenge was the space had to include a tech area, stretching area, consulting space, and changing room all located within 250 sqft.  The division of space was achieved by the strategically placing the vertical partitions at different angles which would visually "close" off areas of the space as the client moved throughout.  The inspiration for this was found in window blinds and how they can control natural light.   

 
port_conceptfit_800-01.png
rule_800.jpg

INTERIOR DETAILING

port_conceptfit_800-04.png
rule_800.jpg

 INTERIOR DESIGN & FABRICATION

port_conceptfit_800-03.png
rule_800.jpg

BRANDING

port_conceptfit_800-05.png
 
rule_800.jpg
rule_800.jpg

© 2013 RYAN BUCKO DESIGN. ALL RIGHTS RESERVED.